Coach, Trainer & Sparringpartner

Joachim Geerdink

…” Joachim heeft een verfrissende en onorthodoxe wijze van het benaderen van vraagstukken en lost deze op een praktische wijze op. Enkele kernwoorden die op Joachim slaan zijn gelijkwaardigheid, delen, respect en duidelijkheid.”…

Op de volgende gebieden help ik je graag: (reguliere) coaching, ondernemerscoaching, loopbaancoaching, outplacement, burn-out voor- en naverschijnselen. (deze laatste mede uit ervaring)

Het lijkt zo simpel, en dat is het dus soms ook gewoon even niet. Klinkt dat herkenbaar? Neem dan snel contact met me op, dan maken we een afspraak.

Voor mijn coachende werkzaamheden heb ik een speciale pagina: Oppadinmijneendje.nl

Starter? Kijk dan vooral ook even hier: De Startversneller!

Organisatie- & Projectmanagement

Joachim Geerdink

Kortlopend projectmanagement en ondersteuning omdat het bijvoorbeeld (behoorlijk) uit de hand loopt of boven je hoofd groeit, het prettig is om werk of een tijdelijke opdracht extern neer te leggen, of er gewoon de capaciteit even niet voor is.

Daar maak je me blij mee. 2 tot 3 dagen in de week, in een omgeving met reuring, maar zeker ook rust. Is de sector direct van belang? Nee, voel me zo goed als overal thuis. Wel belangrijk: werken met processen, vernieuwing, verandering, (gebrek aan) structuren en mensen.

Iets zien groeien en ontwikkelen vanaf het “prille” begin, tot het tot wasdom komen, ofwel (eind)resultaat. Daar geniet ik van.

€ 80,00 per uur, of op projectbasis, exclusief BTW.

Gespreksleider & (gast)spreker

Joachim Geerdink

Zoek je een gespreksleider of (gast)spreker die je niet als een professor of wiskundige de les komt lezen? Een spreker die je volledig durft te spiegelen en prikkelt?

Het gesprek in goede banen leiden met een constructieve en opbouwende uitkomst waar je op verder kunt bouwen. Daar ben ik goed in.

Daarnaast vertel ik graag zonder enige schaamte over al mijn ervaringen en kunde. Ik deel met heel veel plezier kennis en netwerk, prikkel graag en hou van interactie en inspiratie met mijn groepen. Onderwerpen kunnen daarin variëren, die zijn maar leidend voorwerp.

€ 400,00 per dagdeel, of op projectbasis, exclusief BTW.

Waarde Bepaling Achteraf als spreker of dagvoorzitter is in overleg mogelijk bij goede doelen en non-profit organisaties!