Advies & Coaching

Joachim Geerdink

“Iemand bepaalde raad geven” – “Iets aanraden” – “Deskundig zijn gevoelens uiten” – “Consulteren” een greep uit wat advies inhoud.

“Een Engelse term die voor veel verschillende begeleidingsvormen gebruikt wordt. Vrij vertaald ook wel; spiegelen, supervisie, mentoring, counseling of therapie.” Kortom, coaching is een breed begrip en zo pas ik het ook toe.

Ondernemers, leidinggevenden en teams zijn mijn voornaamste doelgroep. Uiteraard is individuele coaching ook een mogelijkheid.

Ik denk niet “Out-side-the-box”, na jarenlange ervaringen geloof ik inmiddels met plezier “Inside-the-box”. Omdat het aan ons mensen ligt hoe groot we onze box kunnen maken, kortom het durven bepalen van ons speelveld. Veel belangrijker!

Naast mijn brede ervaring in het bedrijfsleven op leidinggevend, pionierend en ontwikkelend vlak, heb ik mezelf met plezier jarenlang langs de zijlijn ontwikkeld. Onder andere middels cursussen, coaching en trainingen op vele vlakken.

Kortom, ik adviseer en coach vanuit ervaring, omdat ook ik weet wat het is.

€ 75,00 per uur, of op projectbasis, exclusief BTW.

Organisatieondersteuning

Joachim Geerdink

Tijdelijk management, gemiddelde MKB-ondernemer rent er net iets te hard voor weg. Duur, onzin, kan ik zelf wel, wat moet iedereen wel niet denken?

Vanuit dit perspectief kan het maar zo een gemiste kans worden. Ik zie tijdelijk management niet als een manager op een stoel, maar als een ondersteuner binnen je organisatie. Iemand die je vragen kunt stellen en samen met jou het onderwerp bij de hoorns pakt en er een goede draai aan geeft. Ik werk op projectbasis en niet “lang”durig.

Door mijn jarenlange ervaringen binnen het MKB weet ik hoe prettig het kan zijn om op projectbasis vraagstukken weg te kunnen leggen en de juiste hulp te krijgen.

€ 75,00 per uur, of op projectbasis, exclusief BTW.

Projectmanagement

Joachim Geerdink

Een gestroomlijnd project (ofwel event), welk soort ook, staat er niet maar zo, en dat kan ik weten als geen ander. Daarvoor heb je een goede helicopterview nodig.

Waar ik als student al verslaafd was aan het werken bij evenementen om het: Regelen, bedenken, doen, fiksen, en overzien. Bleek in mijn verdere carrière dat dit ook gold voor de projecten die ik heb gedraaid en begeleid binnen andere werkvelden.

Iets zien groeien vanaf het prille begin, tot het tot wasdom komen, ofwel (eind)resultaat. Daar geniet ik van.

€ 75,00 per uur, of op projectbasis, exclusief BTW.

Spreker & dagvoorzitter

Joachim Geerdink

Zoek je een spreker, gespreksleider of dagvoorzitter die je niet als een professor of wiskundige de les komt lezen? Een spreker die je volledig durft spiegelt en prikkelt? Een gespreksleider die de uitdaging niet uit de weg gaat? Een dagvoorzitter die ook net even anders durft?

Voortdurend met maatwerk ga ik op zoek naar interactie, uitdaging en voeding vanuit én met het publiek en opdrachtgever naar aanleiding van de onderwerpen die de revue passeren. Geen standaard praatjes en plaatjes, want dan kom je niet bij mij.

Ik prikkel, snij actuele onderwerpen aan, put uit eigen ervaringen van pieken tot dalen en draai nergens om heen. Neem mijn publiek en gasten mee, laat ze beleven en ervaren. Gewoon zo. Mijn referenties vertellen je graag meer.

Gespreksleider € 75,00 per uur (exclusief voorbereidende werkzaamheden) of op projectbasis, exclusief BTW. Spreker en dagvoorzitter is maatwerk, vanaf € 850,00, exclusief BTW.

Waarde Bepaling Achteraf als spreker of dagvoorzitter is in overleg mogelijk bij goede doelen en non-profit organisaties!