Referenties

Naast de hieronder weergegeven referenties, verwijs ik je graag naar de ervaringsverhalen met betrekking tot mijn werk op:聽Op pad in mijn eendje en de referenties op mijn聽LinkedIn Pagina.

Esther Schotman

Esther Schotman

Het was een leerzame en verhelderende middag聽Joachim!聽馃憣聽Soms lijkt het allemaal z贸贸贸贸贸 simpel, maar loop je toch vast…weer een mooie stap gemaakt, dankzij jouw heldere kijk op het ondernemerschap. Dank daarvoor!

Rutger Addink

Rutger Addink

Overzicht creeeren en bewaren en daarnaast meer tijd vrij kunnen maken. Dat is het voor mij het 1e resultaat van coaching door Joachim! Door de blijvende groei van mijn bedrijf Addink Media, komen er steeds meer taken bij. Hierdoor ben je de hele dag druk, druk, druk…. Een heldere frisse blik op onze werkprocessen, taken en werkzaamheden door Joachim hebben mij meer overzicht en rust gegeven. Hierdoor lopen onze (werk)processen beter en kan ik zelf mijn tijd nuttiger en efficienter inzetten.

Joachim is een prettige persoonlijkheid. Vrolijk, meedenkend en vaak n猫t even anders naar zaken kijkend dan anderen. Een volgende sessie (die zal zeker nog komen) wellicht in zijn 2CV…

Michiel Verheij

Michiel Verheij

Ik heb Joachim ervaren als een zeer kundige en prettige gesprekspartner. Joachim heeft een verfrissende en onorthodoxe wijze van het benaderen van vraagstukken en lost deze op een praktische wijze op. Enkele kernwoorden die op Joachim slaan zijn gelijkwaardigheid, delen, respect en duidelijkheid. Dit alles wordt gecombineerd met Achterhoekse nuchterheid wat maakt dat het prettig werken is met Joachim.

Erwin Damhuis

Erwin Damhuis

Joachim is authentiek, zegt wat hij denkt, doet wat hij zegt, denkt anders en weet je altijd te verassen. Heeft visie, weet ook waar het over heeft en praat niet alleen maar doet zelf ook.鈥

Linda

Linda

Joachim heeft geen box. Hij hoeft dus ook niet 鈥榦utside鈥 te denken. Hij is een kei in omdenken en laat jou en je organisatie nadenken over het waarom.

Olga

Olga

Ik heb Joachim leren kennen tijdens netwerkbijeenkomsten en soms (her)ken je dan mensen gelijk.

Joachim onderscheidt zich door Echte belangstelling voor je te hebben en is daardoor een netwerker ten top. Zijn zeer gedreven inzet en mentaliteit werken aanstekelijk op iedereen in zijn omgeving. Hij ziet mogelijkheden waar anderen onmogelijkheden zien en door zijn meestal enorm positieve levenshouding is hij een zeer prettig persoon om:
– mee te werken,
– mee te sparren,
– mee te verbinden,
– mee te zijn!

Een enorm fijn mens die zijn nek uit durft te steken! Ik ben erg blij dat ik hem (her)ken!

Joshua Valentin

Joshua Valentin

Door middel van heldere communicatie zet Joachim je aan het denken. Door zijn unieke werkwijze en 鈥渙ut of the box鈥 denken, worden goede oplossingen gevonden voor zaken waar je tegen aan kan lopen.

Joachim heeft mij geholpen om beter mijn tijd in te plannen zodat ik meer tijd over hou om uitvoerend bezig te gaan. Dit heeft voor mij gezorgd voor meer rust, inzicht en ontspanning in mijn werk.

Mariska Mentink

Mariska Mentink

Joachim is 鈥 prikkelend, een wereldverbeteraar, rebels, best een beetje druk, laat zien 鈥渉oe het anders kan鈥, hoe overheid en samenleving kunnen samenwerken 茅n elkaar nodig hebben, waarom verandering (kanteling) nodig is 茅n gaat lukken, enne 鈥 hij haalt je uit je comfort-zone. Dus wees gewaarschuwd ;-) maar vooral: nodig hem gewoon eens uit, laat hem zijn verhaal vertellen en laat je blik door hem openen! Want: je hoeft het niet altijd met hem eens te zijn, maar het is altijd goed om weer even 鈥渙utside the box鈥 te kijken en zo te zien welke nieuwe wereld er aan het ontstaan is.

Natasja

Natasja

Joachim heeft voor De Broekriem, een platform voor en door werkzoekenden, een inspirerende, interactieve presentatie gegeven over netwerken. Joachim鈥檚 talent om buiten de gebaande paden te denken / te kijken / te doen, motiveert anderen aan eigen oplossingen te werken en vooral in actie te komen. Geen standaard verhaal, scherp en met humor. Een mooie combinatie die garant staat voor beweging.